Logo You-exist

Over jou

Alleen jij kunt bij de wijsheid en de kracht van jouw ziel

Het gaat over jou

Het verleden heeft jou gevormd tot wie je bent en jouw toekomst is waar jij zelf richting aan geeft. Mentaal herstel is de authentieke route vanuit jezelf begrijpen naar acceptatie van wie je bent.

Dit gaat dus over jou. Het is ook voor jou, mèt jou en jouw behoefte dat je je oriënteert op mijn site. Het gaat over verbinding en acceptatie. Mijn verbinding met jou, als therapeut, als coach, als mentor en als reisgezel is geen toeval, want You-exist en daarin ligt jouw perspectief.

Bijna iedereen krijgt in zijn leven te maken met (psychische) klachten. Lichte klachten, klachten die steeds weer terugkomen of ernstige diepgewortelde klachten, waardoor de grip op het leven afneemt of soms zelfs volledig weg is. Dit is zeer ingrijpend voor de persoon zelf, maar ook voor hun dierbaren.

Vanuit welke achtergrond ook, jij verdient het om vrij en energiek te zijn en daarbij kun je op mijn kennis, ervaringsspecialisme en oprechte belangstelling rekenen. Ook ik heb die route afgelegd. 

Meer over You-Exit

You-exist is presentie: Er voor jou zijn en mèt jou zijn

Over mij

Mijn naam is Arlette Laponder en ik werk als vrijgevestigd therapeut, coach en ervaringsspecialist in de psychosociale zorgverlening. Ik werk met het gedachtengoed van PRI. 

Over You-exist

Alles weten over de doelen, missie & visie, maar ook de klachtenprocedure bij You-exist?

Tijd voor verandering en aandacht

vandaag is jouw moment