Logo You-exist
Over You-Exist

You-exist is presentie:
Er voor jou zijn en mèt jou zijn

Jouw Perspectief - You-exist

Missie & visie

Je bent bijzonder, bijzonder dat je er bent, want: You-exist.
Mentaal herstel is de authentieke route vanuit jezelf begrijpen naar acceptatie van wie je bent.

You-exist is gebaseerd op presentie, waarbij je kunt rekenen op mijn oprecht betrokken beschikbaarheid om een deskundige bijdrage te leveren aan jouw herstel. Zodat je onderliggende problematiek fundamenteel gaat verwerken en je jezelf gaat zien en ervaren als een gewenst en uniek persoon die present is naar zichzelf en daardoor ook naar anderen. Je bent bijzonder, bijzonder dat je er bent.

Gewaagd doel

Jouw belang staat altijd voorop.

Strategie en kernwaarden

Presentie als onderscheidend vermogen: Er zijn voor en mèt jou. Zelfredzaamheid en autonomie zijn afgestemd op jouw welzijn en unieke karakter. You-exist werkt belevingsgericht en uitsluitend in het belang van jou.

Intensiteit

Als mens en als therapeut kan ik in eigen kwetsbaarheid delen voor vertrouwen en verbinding. Bereikbaar, beschikbaar en oprecht betrokken en daarmee zoek ik aansluiting op jouw leefomgeving en levenshouding.

Authenticiteit

Within these walls let no one be stranger

You-exist betekent hooggekwalificeerde, mensgerichte therapie.
Ik heb zelf doorgemaakt hoe een persoonskenmerk zich vertaalde in doorgeschoten sterkte.
Ik heb mijn eigen strijd duurzaam overwonnen en blijf mij permanent ontwikkelen met kennis en ervaring op mijn vakgebied en door zelfreflectie.  Daarmee kan ik jou ook helpen!

Duurzaamheid

You-exist levert als ervaringsspecialist haar bijdrage aan persoonlijke kracht en een harmonische samenleving.

Klachten

Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Misschien komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wilt hebben.

De essentie van het leven, de essentie van mij

Mijn naam is Arlette Laponder en ik werk als vrijgevestigd therapeut, GGZ Agoog, coach en ervaringsspecialist in de psychosociale zorgverlening en ik werk vanuit presentie en PRI (Past Reality Integration).

You-exist is presentie, er voor jou zijn! Na jaren werkzaam te zijn geweest in een grote GGZ zorginstelling heb ik ervaren dat mijn kracht ligt in individuele begeleiding. Vanuit professionele en belevingsgerichte zorg wil ik er met kennis, respect en wederzijds vertrouwen zijn voor en mèt jou, waardoor jij jezelf gaat zien en ervaren als een gewenst en uniek persoon die present kan zijn aan zichzelf en daardoor ook aan anderen.

Meer over You-Exit

You-exist is presentie: Er voor jou zijn en mèt jou zijn

Over jou

Het verleden heeft jou gevormd tot wie je bent en jouw toekomst is waar jij zelf richting aan geeft. Mentaal herstel is de authentieke route vanuit jezelf begrijpen naar acceptatie van wie je bent.

Over mij

Mijn naam is Arlette Laponder en ik werk als vrijgevestigd therapeut, GGZ Agoog, coach en ervaringsspecialist in de psychosociale zorgverlening. Ik werk met het gedachtengoed van PRI.

Tijd voor verandering en aandacht

vandaag is jouw moment